Yhdistys

Sisä-Savon Kameraseura ry on valo- ja videokuvauksen harrastajien yhdistys. Kuten nimikin sanoo, toimimme Sisä-Savon alueella. Jäseniä on pääasiassa Vesannon, Tervon, Rautalammin, Suonenjoen, Karttulan alueelta. Täytyypä jäsenkirjeitä lähetellä Helsinkiä myöten. Kuulumme Suomen Kameraseurojen Liittoon.
Kaikki valokuvausta harrastavat ovat tervetulleita joukkoomme. Kokoonnumme joka kuukausi Vesannon kirjastolla katsomaan toistemme kuvia ja leikkimielinen kuvakisa innostaa kuvaamaan.

Pankkitili: FI6955100020006435
Jäsenmaksu 2016
Normaalijäsenmaksu 20 €
Opiskelija / Työtön 10 €

Luontokuvia Luontokuvatapahtumaan

Hei!

Lähettäkää luontokuvia tulostettavaksi luontokuvatapahtuman näyttelyyn 19.11.2017  Vesannon liikuntahallilla. Kuvat kooltaan n. 2500 pikseliä pisin sivu ja jpg muodossa lähetetään osoitteeseen sisasavonkamera(a)gmail.com 31.10. mennessä. Laittakaa kuvan nimi ja kuvaaja jokaiseen kuvaan. Kolme kuvaa jokaiselta luontokuvaajalta, niin saamme kattavan näyttelyn.