Yhdistys

Sisä-Savon Kameraseura ry on valo- ja videokuvauksen harrastajien yhdistys. Kuten nimikin sanoo, toimimme Sisä-Savon alueella. Jäseniä on pääasiassa Vesannon, Tervon, Rautalammin, Suonenjoen, Karttulan alueelta. Täytyypä jäsenkirjeitä lähetellä Helsinkiä myöten. Kuulumme Suomen Kameraseurojen Liittoon.
Kaikki valokuvausta harrastavat ovat tervetulleita joukkoomme. Kokoonnumme joka kuukausi Vesannon kirjastolla katsomaan toistemme kuvia ja leikkimielinen kuvakisa innostaa kuvaamaan.

Pankkitili: FI6955100020006435
Jäsenmaksu 2016
Normaalijäsenmaksu 20 €
Opiskelija / Työtön 10 €

Viitasaari Areena

Su 21.10. Vuoden luontokuva 2018 -tapahtuma
klo 17

Kuvaesitykset: Viitasaarelainen Taito Tammelin, Jäätävää kauneutta; Pohjoisen Keski-Suomen Luonnonvalokuvaajat, Valotuksia; Vuoden Luontokuva -multivisio; virolainen Sven Zacek, Diverse Estonia.
Kahvio, kirja- ja kalenterimyyntiä. Liput 10 euroa, alle 16-v. 5 euroa.
Järjestää Pohjoisen Keski-Suomen Luonnonvalokuvaajat ry. ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry.

Luontokuvia näyttelyyn

Marraskuun 25. päivä sunnuntaina pidettävään luontokuvailtaan tarvitaan luontokuvia näyttelyä varten, 1-4 kuvaa jokaiselta kuvaajalta. Kuvien koko A3 ja lähetettävän tiedoston koko vähintään 2500 pikseliä pisin sivu. Voit tulostaa kuvat itse, tai lähettää sähköpostilla sisasavonkamera@gmail.com. Kuvat kehystetään 40×50 cm kokoisiin kehyksiin.

Kuukausikokoontuminen