Kuvaajaprofiilit

Jouko Pirppu, Vesanto

 

Olen yli viisikymppinen yrittäjä. Kuvausharrastukseni on alkanut kuusitoistavuotiaana, silloin mieluinen kuvauskohde oli Joutsen,
joka oli melko harvalukuinen siihen aikaan ja pesintöjä oli vain harvoissa metsälammissa. Nyttemmin mieluisimmat kohteet on pöllömetsissä
ja Kaakkuri lammilla. Muutkin otukset kelpaa, kun kohdalle sattuu.

Joukon galleriat

 

Esko Toikkanen, Vesanto

.

.
Olen kuvaillut jo lapsesta saakka, mitä nyt on eteen tullut. Nykyisin kuvaan lähinnä erilaisia tapahtumia, joissa käynkin melko paljon. Myös lähimaiden matkoilla tulee kuvattua runsaasti.

 

 

 

Kunniajäsen Kaarlo Kaitajärvi, Jyväskylä

KaarloScan-130923-0001.

.

Valokuvausharrastukseni alkoi keskikouluaikaan. Armeijan jälkeen aloitin pimiötyöskentelyn. Olen kameraseuramme perustajajäsen ja toimin sen ensimmäisenä puheenjohtajana yli 30 vuotta.
Kuvauksen suhteen olen kaikkiruokainen, mutta maisema- ja lapsikuvaus taitavat olla etusijalla.

 

.

 

Kari Malkki, Karttula

 

 

Olen yli 60-vuotias ja harrastan sekä talvi- että kesäkalastusta. Kesällä etupäässä verkkolla ja vetämällä uistinta. Saatanpa löytyä välillä jonkun kosken rannaltakin. Valokuvatessa keskityn etupäässä luonto- ja henkilökuviin.

Karin galleriat 

 

 

 

 

 

Timo Kuhmonen, Espoo

 

Kotoisin olen Vesannolta, Kuopiossa vietetyn opiskeluajan jälkeen muutin työn takia Espooseen.

Yksi harrastuksistani on luontokuvaus. Kuvaan pääasiassa maisemia, yksityiskohtia ja kasveja. Tähtitaivaan kohteiden sekä ilmakehän valoilmiöiden kuvaus kiinnostavat erityisesti. Yritän yhä enemmässä määrin tallentaa kuviini kiinnostavia sommitelmia, värejä ja vallitsevia tunnelmia.

Timon galleriat